977 31 87 07   622 94 96 46 

Cambios automáticos

 

 

JSPMATIC sorgeix de la necessitat de poder oferir un servei de reparació de caixes de canvi automàtiques a la capital del Baix Camp i així poder créixer establint ponts de connexió amb la resta del territori peninsular.

 

Juntament amb la col·laboració d´Auto-Matic (taller especialitzat ubicat a Madrid), vam iniciar un projecte en el qual comptem amb un equip de tècnics i mecànics especialitzats, amb gran experiència en reparació i reconstrucció de tot tipus de caixes automàtiques.

 

Disposem de la millor tecnologia i les eines més específiques per a la reparació i la reconstrucció. Tot això ens garanteix treballar amb eficiència, rapidesa i amb un nivell de qualitat.

 

JSPMATIC disposa dels equips de diagnòstic electrònics més avançats, que detecten les avaries i faciliten la feina als nostres mecànics, escurçant el temps en la detecció de l´avaria.

CONEIX ELS NOSTRES PACKS DE MANTENIMENT


TARIFA 2021

 

En aquest nou post volem parlar-vos sobre la importància de realitzar un bon manteniment de la caixa del canvi automàtica del nostre vehicle, ja que requereix d´unes cures que garanteixin el bon funcionament i utilització⚠️⚠️

Estem parlant d´una caixa de canvis que està composada per parts mecàniques, hidràuliques i elèctriques en la qual es generen petites encenalls a causa de la fricció i que són absorbides per l´oli, propagant pels elements hidràulics i elèctrics i provocant avaries.

 

En JSPMATIC recomanem realitzar el manteniment del canvi automàtic cada 2 anys o 50.000kms, utilitzant sempre lubricant ATF (Automatic Transmission Fluid) de la nostra gamma d´olis: ATF, Mercedes MultiATF, CVT i DSG🔰

 

Troba el teu pack de manteniment entre les més de 50 referències que disposem.

 

* PVP inclou: PACK MANTENIMENT + MÀ DOBRA + IVAWhatsapp